Η Εξαφάνιση Chevy Stevens // review

 

Τίτλος :Η Εξαφάνιση

Συγγραφέας : Chevy Stevens

Έκδοση : 30/09/2015

Εκδόσεις :Διόπτρα


Η Ανν είναι μια καταξιωμένη Μεσίτρια με αρκετά ραντεβού μέσα στην ημέρα ,

Είχε ένα όμορφο σπίτι και μια κανονική ζωή του κυλούσε ομαλά .


Το προηγούμενο βράδι ενώ είχε τσεκάρει όλα τις τα ραντεβού , και τσακωθεί με την μητέρα της ξάπλωσε να κοιμηθεί, αν και η επόμενη μέρα δεν ήταν πολύ φορτωμένη .Θα έκανε το ραντεβού και θα βρισκόταν με το αγόρι της.


Όταν έφτασε το πρωί στο σπίτι η μέρα ήταν όμορφη και έκανε διαφορά σχέδια πως να την περάσει με το αγόρι της ,αλλά τα πράγματα δεν γίνονται πάντα όπως τα υπολογίζουμε . Εκείνο το πρωινό θα το θυμάται για όλη της ζωή και πάντα θα την στοιχειώνει .


Ήταν η μέρα τις εξαφανίσεις και του εγκλεισμού της σε μέρος που δεν μπορούσε να καταλάβει αν ήταν μέρα ή νύχτα και σίγουρα δεν θυμάται και ποια μέρα είναι .


Θα καταφέρει να ξεφύγει από τον εφιάλτη ;

Θα το ξεπεράσει κάποια μέρα ;


⭐️⭐️⭐️⭐️/5


Η πρώτη μου εμπειρία με την αστυνομική λογοτεχνία ξεκίνησε με αυτό το βιβλίο .

Δεν θα πω ότι ήταν ευχάριστη λόγο ότι είχε πολλά σημεία που το βιβλίο γινόταν πολύ σκληρό οποίος το έχει διαβάσει θα καταλάβει λογικά για ποιο κομμάτι του αναφέρομαι , είναι καλό από την άποψη ότι η συγγραφέας σου περνάει όλα όσο ζει αυτή η κοπέλα στο μέγιστο , Και δεν είναι λίγα . Είναι αυτό που λέμε ούτε στον χειρότερο εχθρό μου .


Να πω την αλήθεια δεν έχω διαβάσει άλλο βιβλίο τις συγγραφέα , αλλά θα το κάνω σίγουρα γιατί έχει ωραία γραφή που ρέει ομαλά και σε έχει μόνιμα σε αγωνία .


Είναι ένα βιβλίο που όσοι διαβάζουν αστυνομικά πρέπει να το διαβάσουν . Εγώ μετά από αυτό ξεκίνησα και διαβάζω πολύ αστυνομική λογοτεχνία ενώ ποιο παλιά καθόλου.


Εσύ το έχεις διαβάσει ; Αν όχι τι περιμένεις ;  



Μέχρι την επόμενη φορά να προσεχετε και στα δασάκια ποτέ μόνοι σας.

Νόνη 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις