Ο Ήχος τον πραγμάτων όταν πέφτουν / Juan Gabriel Vasquez / Εκδόσεις Ίκαρος

 
  Ο Ήχος τον πραγμάτων όταν πέφτουν
Juan Gabriel Vasquez 
Εκδόσεις Ίκαρος 

Αυτός είναι ο νεότερος καθηγητής της Νομικής .Αυτή ήταν μια μικρή του πανεπιστημίου όπου κάνουν όνειρα ,ερωτεύονται και αποκτάνε μαζί ένα παιδί κάτω από την μάστιγα τον Ναρκωτικων και τις  μαφίας του Πάμπλo Εσκομπάρ στην Κολομβία του 90 . Με αφηγήσεις από το 70 και μετά ,στο συγγεκριμενο βιβλίο,  θα δεις την ζωή της Κολομβίας  κάτω από το ζυγό του Πάμπλουτο εσκομπαρ αλλά και της πολιτικής εκείνης της εποχής , αλλά και τις νεότερης .Ο συγγραφέας έχει κάνει πολύ καλή έρευνα πάνω στην ιστορίας τις Κολομβίας .

 Το συγγεκριμενο βιβλίο το διάβασα σε ψηφιακή μορφή από την Εθνική Βιβλιοθήκη . Δεν είχα διαβάσεις ουτε κριτικες ούτε,τίποτα . Τα κατέβασα από το τιτλο και το  εξώφυλλο που πραγματικά με μαγνήτισαν , καί πολύ Καλα έκανα,  γιατί οι περισσότερες κριτικές είναι λίγο αρνητικές . Θα μου πεις γνώμες είναι και αυτές και θα συμφωνίσω με αυτό . 

Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει μέσα αληθινά  γεγονότα. Αν σου αρέσουν καλό είναι να το διαβάσεις. Εγω ένα έχω να πω . Το βιβλίο με ενθουσίασε είναι αφηγηματικό αλλά και πολύ αληθινό είναι νοσταλγικό, αλλά και παρά πολύ γλυκό με γέμισε με γλυκά ήταν σαν τον ροζ του δειλινού . Είναι ένα βιβλίο το οποίο σου αφήνει μια γλυκά αν και δεν είναι ερωτικο , μην με πεις τρελή το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ένα γλυκό κόλλημα και διαβάζεις, διαβάζεις  και δεν θέλεις να τελειώσει , σου αφήνει κάτι μοναδικό πρωτόγνωρο ! Να το διαβάσεις είναι αριστούργημα δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα ή με  διαφορετικά λόγια ούτε να πω κάτι άλλο ! Απλά θα σου πω διάβασε το και θα με θυμηθείς ! Το ξέρεις ότι αν δεν μου αρέσει το λέω το συγγεκριμενο με μάγεψε ! 

Άντε πάμε για το επόμενο 

Μέχρι την επόμενη φορά να προσέχετε , να χαμογελάτε και να βλέπετε το ροζ του δειλινού .

Νόνη




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις