Μώβ το χρώμα της λύπης Review



Μώβ το χρώμα τις λείπεις του Μήνα Τσαμπανη και του Μανώλη Καμπάνη από της εκδόσεις Ζενίθ 

Η Μέριλιν και η Κέιτ είναι δυο πολύ καλές φίλες στην εφηβεία η κάθε μια με τις δικές τις ανησυχίες η Μέριλιν μετά το χωρισμό των γονιών τις αντιμετοπιζει κάποιες διαφωνίες με την μητέρα τις και δεν τα πάνε και πολύ καλά, ο πατέρας τις είναι λίγο απόν και εκείνη βρίσκει διέξοδο στο dark web σε ένα σύστημα που την έβαλε η Κέιτ το οποίο εκείνη το χρησιμοποιούσε αρκετό διάστημα αλλά με πολύ προσοχή . Μια μέρα η Μέριλιν λέει στην Κέιτ να τις δείξει τα βασικά γιατί δεν ήξερε πως μπορεί να χρησιμοποίηση το dark web και δώσανε ραντεβού να πάει να τις κάνει σεμινάριο αλλά μετά από την βόλτα που θα πήγαινε με  τη Σούζαν . Η Σούζαν είναι η μικρή αδελφή της Μέριλιν , η οποία είναι η μόνη που την κρατάει στο σπίτι και δεν πάει να μείνει με τον ποτερα τις που τις το έχει προτείνει και δεν ήσαν φαινόταν κακή ιδέα.

Εκείνο το απόγευμα αφού τις είπε τα βασικά είπε να πάει σπίτι τις να κάνει βόλτα από το σκοτεινό τόπο του Διαδικτύου , αφού μπήκε σε κάποιες σελίδες και είδε ότι άλλες ήταν με πληρωμή ,  είδε ένα εικονίδιο που έλεγε μωβ και η συγκεκριμένη σελίδα ήταν δωρεάν και μπήκε  . Χωρίς να το ξέρει από εκεί θα αρχίσουν όλα . Ποτέ δεν περίμενε ότι θα εξελιχθεί έτσι, το είπε στην Κειτ και αφού την κατσάδιασε τις είπες να μην ξαναμπεί και να προσέχει παρά πολύ τη κάνει γιατί το dark wed είναι αδίστακτο . Και τότε άρχισαν όλα η Μέριλιν προκάλεσε τον Μωβ και ο Μωβ άρχισε να παίζει μαζί τις με τον χειρότερο τρόπο . Θα γλυτωσει από το μώβ και τη τις επιφύλασει το μέλλον  …


Μώβ το χρώμα τις λείπεις του Μήνα τσαμπανη και Μανώλη Καμπάνη από τις εκδόσεις Ζενίθ 

Όταν ξεκίνησα να διαβάζω το βιβλίο δεν περίμενα ποτέ αυτή την εξελίξει, είναι ένα βιβλίο συγκλονιστικό με πολλές αλήθειες  , με πολλά μηνύματα , με γεμάτο συναισθήματα για την φιλία , την οικογένεια και την αγάπη . Είναι ένα πολύ δυνατό βιβλίο που είναι γροθιά στο στομάχι . Εγω όταν το τελείωσα το πρώτο πράγμα που είπε είναι γιατί ; Άμα το διαβάσετε θα καταλάβετε γιατί το είπα . Όταν το τελείωσα ήθελα να έχει λίγο ακόμα και επίσεις έχει τόσο  ενδιαφέρων αλλά και αγωνία που δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου.

Αυτά μέχρι την επόμενη φορά να
 προσέχετε που σερφάρετε και να χαμογελάτε .

Νόνη 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις