review Ο χορός μιας μοναχικής καρδιάς Γιώργος Δερβεντλής Εκδόσεις Bookstars


Γιώργος  Δερβεντλής Ο χορός μιας μοναχικής καρδιάς
Εκδόσεις Bookstars
Γιώργος
Ένα πρωινό στο Μεταξουργείο και μετά από έναν εκκωφαντικό θόρυβο ξύπνησε ο Γιώργος ένας άνδρας με χρόνια μελαγχολία με μόνιμο πρόβλημα αϋπνίας.
Αφού έσφιξε το κεφάλι του γιατί πονούσε από το προηγούμενο ξενύχτι πήρε τα φάρμακα του και ετοιμάστηκε να πάει στην δουλειά του που ήταν κοντά στο σπίτι του .Έτσι ντύθηκε καλά και βγήκε στο δρόμο έβαλε τα ακουστικά του και μπήκε στον δικό του κόσμο.
Ο Γιώργος  είναι ένα ιδιαίτερο παιδί .Ξεχώριζε στην οικογένεια του αλλά και στο σχολείο του. Οι οικογένεια του δεν του έδινε καμία σημασία ενώ στο σχολείο τον χλεύαζαν διαρκώς.

Χριστίνα
Αφού είχε τελειώσει την εργασία της στο καταγωγή όπου  εργαζόταν και αφού είχε θυμώσει με τον εαυτό της για την κατάντια της ,πριν πάει σπίτι της πέρασε πρώτα από τα γνώριμα κακόφημα μέρη όπου σύχναζε.
Κανένας δεν νοιαζόταν για εκείνη και η μητέρα της το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να την ντύνει και να την φτιάχνει . Η Χριστίνα δεν ήταν ευτυχισμένη ένιωθε άδεια και έτσι  πήρε την μεγάλη απόφαση και τους έδιωξε όλους από την ζωή της και έμεινε μόνη της .

Το βράδυ ήρθε νωρίς και εκεί που ο Γιώργος ήταν λιώμα σε ένα παγκάκι  γνωρίζει τον Δημήτρη. Έναν άνθρωπο που έδειξε ενδιαφέρον για το Γιώργο. Έτσι όπως είχαν έρθει κοντά ο Δημήτρης  του προτείνει να πάνε σε ένα μαγαζί,  το οποίο γνώριζε και τελικά ήταν στέκι του. Εκεί ο Γιώργος γνωρίζει την Χριστίνα και νοιώθει πρώτη φορά τόση ευτυχία στην άδεια του ζωή .
Ένα βράδυ και ενώ ο Γιώργος είχε χαθεί για ένα διάστημα πήγε από το σπίτι του ο Δημήτρης και αφού  χτύπησε την πόρτα του αρκετή ώρα ο Γιώργος του άνοιξε. Είχε πάει για να τον πάρει να πάνε στην Χριστίνα που τον ήθελε . Σαν το άκουσε αυτό ο Γιώργος  χάρηκε πολύ, και έτσι και έγινε. Πήγαν στο μαγαζί και η Χριστίνα πέρασε όλοι τις τη βάρδια μαζί με τον Γιώργο όπου και τελείωσε.  Και είχε έρθει το ξημέρωμα και η επόμενη μέρα .  Όταν βγήκαν από το κατάστημα και μετά από κάποιες  αμήχανες στιγμές πρότεινε η Χριστίνα να πάνε για καφέ στο σπίτι του Γιώργου . Κάπως έτσι ήρθε και ο έρωτας και έγιναν ζευγάρι . Την τελευταία μέρα του χρόνου ο Γιώργος πήρε την Χριστίνα και πήγαν στο λόφο του Στρέφη ήταν το αγαπημένο του μέρος και εκεί πήγαινε όταν είχε τις μαύρες του . Εκείνο το βράδυ τις είπε πρώτη τώρα σε αγαπώ .
Ο Γιώργος βοηθήσει εν μέρει την Χριστίνα στο πρόβλημα της η Χριστίνα απλά Έφυγε .
Η αγάπη όμως τελειώνει έτσι ανορθόδοξα ;

Γιώργος  Δερβεντλής  ¨Ο χορός μιας μοναχικής καρδιάς¨
Εκδόσεις Bookstars

Είναι ένα βιβλίο το οποίο έχει ενδιαφέρον σου περνάει κάποια μηνύματα τα οποία όμως δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν στην σημερινή εποχή και όμως υπάρχουν αλλά εμείς κάνουμε πως δεν τα βλέπουμε γιατί εθελοτυφλούμε . Για εμένα το θέμα που θίγει εδώ ο συγγραφέας από μικρό παιδί με φοβίζει , δεν μου ήταν πολύ ευχάριστο γιατί με αυτό που διάβαζα πονούσα. Με αυτό βέβαια δείχνει πως ο συγγραφέας έχει τη δύναμη να σε βάλει μέσα στο βιβλίο του και να τα ζεις και εσύ μαζί με τους πρωταγωνιστές . Αν εξαιρέσουμε την δική μου φοβία είναι ένα πάρα πολύ καλό βιβλίο , δυνατό θα το έλεγα ,που σου δίνει την σκληρή πραγματικότητα μέσα στα μούτρα . Διαβάζετε πολύ γρήγορα γιατί θέλεις να δεις τη θα γίνει παρακάτω .
Εύχομαι και ελπίζω ο συγγραφέας μας να μην αργήσει να βγάλει το επόμενο βιβλίο του .

Μέχρι την επόμενη φορά να χαμογελάτε 

Νόνη 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις