REVIEW Το Λίκνο της ζωής Β.Ν. ΣυράκηςΕκδόσεις Έλκιστης



Το Λίκνο της ζωής Β.Ν. Συράκης Εκδόσεις Έλκιστης

Ένα βράδι που έκανα βόλτα στο δάσος  δίπλα στο χωριό τους τα δυο αγόρια ο Μπελουεν και ο Ρέντ συνάντησαν μια κοπέλα την μυστηριώδη ΊΙλλυ. Παρατήρησαν ποσό ταλαιπωρημένη είναι και της πρότειναν να πάει μαζί τους για να ξεκουραστεί στο πανδοχείο που διατηρούσε η οικογένεια  του Μπέλουεντ  αλλά και να τις δώσουν ένα πιάτο ζεστό φάει . Εκείνη αρνήθηκε και έτσι τα αγόρια επειδή είχε αρχίσει να νυχτώνει γύρισαν σπίτι τους . Εκεί τους περίμεναν οι μεγάλοι αλλά και αδελφός του Μπέλουεντ ο οποίος δεν  ήταν και πολύ καλό παιδί πολύ επικριτικός με τον αδελφό του και στριμμένος . Οι μεγάλοι πάλι σαν γονείς τον αγοριών ήταν αγριεμένοι λόγο ότι το δάσος το βράδυ  είναι επικίνδυνο για δυο παιδιά . Εκείνο τελικά το βράδυ τα αγόρια δεν κατάφεραν να εξηγήσουν για ποιο λόγο άργησαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Αλλά η νύχτα  τους επιφύλαξε εκπλήξεις . Ενώ είχαν ηρεμίσει εμφανίστηκε η Ίλλυ μπροστά τους και ρώτησε αν ισχύει ακόμα η προσφορά για φαγητό και ύπνο για να μην μείνει μέσα στο δάσος . Τότε οι γυναίκες τρέξανε να τις φτιάξουν το μπάνιο και το δωμάτιο για να ξεκούραστη ενώ φτιάξανε φαγητό και τσάι . Το κορίτσι ενώ έκανα ένα μπάνιο έφαγε και πήγα όλοι για ύπνο βρήκε ευκαιρία και έφυγε από το σπίτι . Τότε τα αγόρια ο Μπέλουεντ αλλά και ο Ρέντ τ ο καταλάβανε και την ακολούθησαν και από πίσω τους κυνηγούσε και ο Όλλεν ! Εκεί ξεκινάει και η μεγάλη τους περιπέτεια ενώ μιλούσαν όλοι μαζί ξαφνικά άρχισε να του κυνηγά  ένα Όρουλλοκ . Ήταν η πρώτη τους συνάντηση αλλά χαρείς τον Τανκ τη γλίτωσαν αλλά τελικά τη θα γίνει στο τέλος ;


Το Λίκνο της ζωής Β.Ν. Συράκης Εκδόσεις Ελκυστής

Είναι ένα βιβλίο φαντασίας . Προσπαθώ να θυμηθώ σε ποια ταινία είχαμε
Δει τα Όρουλλοκ αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ μπορεί να κάνω και λάθος γιατί δεν βλέπω και πολύ τηλεόραση ! Εγώ ένα έχω να πω , το να γράφεις βιβλία θέλει φαντασία αλλά το να γράφεις ένα βιβλίο φαντασίας και να είναι τόσο καλό η φαντασία σου πρέπει να οργιάζει πραγματικά ! ! Είναι εξαιρετικό , εύκολο στην ανάγνωση σε κρατάει σε εγρήγορση θέλεις να δεις τη θα γίνει παρακάτω !
Είμαι παρά πολύ χαρούμενη που ένας Έλληνας συγγραφέας καταφέρετε να γράψει τέτοιου είδους βιβλίο και να είναι τόσο καλό  ! Εγω περιμένω τώρα το δεύτερο βιβλίο τις σειράς.

Αυτά από εμένα μέχρι την επόμενη φορά να χαμογελάτε

Νόνη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις